Granitni sudoperi su izvanredan izbor zbog svoje izdržljivosti, estetike i praktičnosti. Oni ne samo da će poboljšati izgled vaše kuhinje, već će i trajati dugi niz godina. Nudimo vam različite modele i boje granitnih sudopera, tako da možete pronaći savršen spoj koji će se uklopiti u vaš dizajn i stil.

Naši granitni sudoperi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na ogrebotine, masnoću i visoke temperature. Osim toga, jednostavni su za održavanje i čišćenje, čineći vašu kuhinju čistom i blistavom. U cijenu sudopera je uključen PDV i besplatna dostava.

Sudoper X Quadro Plus - 148,63 €    NARUČI

x quadro plus

Iskoristite priliku i osvježite svoju kuhinju s elegantnim granitnim sudoperom po iznimno povoljnoj cijeni od samo 148,63, s uključenim PDV-om i besplatnom dostavom.

Naručite sudoper odmah i ugodite sebi u svojoj kuhinji!

sudoper X Venera - 106,38 €    NARUČI

sudoper venera intro

Želite li sudoper kao na slici? Iskoristite posebnu ponudu i naručite sudoper u iznosu od 106,38 s PDV-om. Besplatna dostava! 

Sada je vrijeme da vaša kuhinja zablista novim sjajem. Odaberite kvalitetu, izdržljivost i eleganciju.

Sudoper X Quadro 60 - 122,38 €    NARUČI

x quadro 60 intro

Iskoristite priliku i transformirate svoju kuhinju te joj dodajte dozu elegancije s našim novim X Quadro 60 granitnim sudoperom za samo 122,38€.

Sudoper dolazi sa svim potrebnim dijelovima za ugradnju uključujući i sifon.

Prepustite se kvaliteti i funkcionalnosti koju ovaj sudoper donosi u Vaš dom.


U današnje vrijeme pogled na stvarnost i kvalitetu se stalno mijenja. Na te promjene naša tvrtka ne gleda kao na problem već kao na mogućnost.

Kontakt

Goričanec 17D, Hrvatska
10382, Goričanec

Telefon
+385 1 2059 678

E-mail
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Forest Agram | Website by getim